Vinduer og døre

Kort beskrivelse af vores arbejde med vinduer og døre

Hos AKO Byg er vi fagfolk – og det er vi stolte af. I mere end 45 år har vi leveret håndværksarbejde af høj kvalitet til vores kunder i Grindsted og omegn – herunder Billund og Give.

Nye vinduer og døre

Vi forhandler døre og vinduer i høj kvalitet fra nogle af Danmarks førende fabrikanter, blandt andet:​

  • ​Rationel
  • ​Idealcombi
  • ​Velfac
  • ​Velux
  • ​Outline
  • ​Outrup

Det er produkter, som vi kan stå inde for. Det er dog ikke altid, at færdige døre og vinduer passer ind. Så har vi heldigvis vores eget snedkerværksted, hvor vi kan lave døre og vinduer i diverse specialmål.

​Udover vinduer i træ kan vi også levere vinduer i træ/alu og i plast, ligesom vi også kan levere store alufacader.

Få et bedre indeklima

Nye døre og vinduer pynter altid på huset. Det er dog ikke derfor, at det kan være en god idé at udskifte de gamle med nye.

Du kan også få et langt bedre indeklima og opnå en væsentlig energiforbedring ved at udskifte for eksempel gamle enkeltlagsruder med nye termoruder. En gammel og utæt yderdør sender også masser af varme den forkerte vej – nemlig ud af huset.

Der er ikke bare penge at spare på varmeregningen ved at skifte fra gammelt til nyt. Det kan også give et langt bedre og mere behageligt indeklima.

Skal du have skiftet dørene eller vinduerne i dit hjem så kontakt os allerede i dag på telefon (+45) 75 31 00 11.

Kontakt os i dag

Har I brug for et stabil byggefirma, I kan regne med – så ring til os, og få en snak om mulighederne i jeres kommende byggeprojekt.