Tømrer - Snedker - Glasarbejde - Byggefirma

Nybyggeri

Kort beskrivelse

For de flestes vedkommende er nybyggeri af eget hus ikke noget, man gør mange gange i sit liv. Derfor er det svært at have den helt store erfaring med sådan et projekt. Netop derfor er det vigtigt at vælge en bygmester, der har erfaringen med nybyggeri, og som kan råde og vejlede om de rigtige valg undervejs i forløbet.​

Vi har årelang erfaring med nybyggeri

Hos AKO Byg har vi mange års erfaring med alle former for byggeprojekter og nybyggeri af alle typer huse i alle størrelser. Vi har således bygget både helårshuse og sommerhuse; murstenshuse og træhuse, og vi bygger huse overalt i Jylland - herunder i Grindsted, Billund og Give.

​Når du vælger os til dit nybyggeri, så klarer vi - udover alt tømrer-, snedker- og murerarbejde - også entrepriser. På den måde slipper du for selv at styre, koordinere og have kontakt til forskellige faggrupper. Lader du derfor os stå for hele projektet med dit nybyggeri, kan du nøjes med at have en kontaktperson hele vejen igennem forløbet. Erfaringen viser, at det giver det hurtigste og letteste forløb.​​​

Nyt hus med et individuelt præg

Der er mange typehusfirmaer på markedet, hvorfor der er nok at vælge imellem, når det kommer til nybyggeri. Vil du derimod gerne have et nyt hus med et mere individuelt præg, kan du med fordel vælge et mindre firma som vores til at udføre dit nybyggeri. Her kan du i langt højere grad sætte dit eget præg på huset og få det præcist, som du ønsker det. Vi har leksibiliteten til at kunne justere lidt undervejs.

Kontakt os på telefon 75 31 00 11 for at høre nærmere og få en snak og gode råd om dit nybyggeri. Nedenunder kan du se eksempler på vores arbejde.

Kontakt os

AKO Byg ApS

 
Persondatapolitik

Bliv ringet op

Find os

Vi er medlem af...