Tømrer - Snedker - Glasarbejde - Byggefirma

Hovedentreprise

Kort beskrivelse

Med 35 år i Grindsted har vi skabt et netværk af underleverandører og sammenarbejdspartnere der sætter os i stand til at tilbyde hovedentrepriser på byggerier af snart sagt enhver slags. Vort største tilbud til dato er på 4,5 mio. kr.

Vi er stolte af at være hoventreprenører på en stor del af de større opgaver, vi er med på.

Vi kan bygge til konkurrencedygtige priser, som vore kunder finder attraktive. Men som trods alt er lønsomme nok til, at vi har klaret os i 31 år - i en branche med rigtig mange konkurser.

Det lader sig gøre, fordi vi trækker på et fast hold af dygtige lokale håndværkere som underleverandører. Foruden vort eget tømrer- og glasarbejde har vi faste partnere på byggerier fra start til slut. Både kloak-, jord-, murer-, smede-, vvs- og elarbejde.

Foruden vor kernevirksomhed har vi i mange år haft en nichevirksomhed ved at levere glas i alle størrelser fra eget værksted. Termoruder på mål får vi fra fabrikkerne, men vi sælger glas ud af huset hver eneste dag. Både spejle, drivhusglas og glashylder.

Men vort kerneområde er træet. Vi har eget værksted, hvor vi også selv producerer vinduer og døre til specielle renoveringsopgaver.

Ligesom vi har egen tegnestue, hvor Andreas Overgaard som anlægs- og bygningsingeniør selv slår stregerne med stor byggeerfaring gennem en menneskealder.

Vort kerneområde er træ, men vi følger tidens trend i andre materialer. Kontakt os på telefon 75 31 00 11.

Vi har prøvet det meste - for vi siger aldrig nej!​

Kontakt os

AKO Byg ApS

 
Persondatapolitik

Bliv ringet op

Find os

Vi er medlem af...